november 5, 2024 by Redacteur Redacteur in punov
M)Müdür Sayılı Devlet memurları Kanununa ve diğer Belediye Mevzuatının, kendisine yüklediği görev ve yetkilerin yerinde ve zamanında kullanılmasından sorumludur. J)Müdürlüğünün faaliyet alanına giren konularda ilgili kişi, birim ve kuruluşlarla istişare yapmaya yetkilidir. MADDE 5-Müdürlük, hizmetin bütünlüğü ve sürekliliği ilkesi gereği kurumun diğer birimleri ile koordineli olarak çalışır ve birimler arası koordinasyon sağlar. (4)Arşiv ve arşivleme ile arşivdeki demirbaş eşya ve evrakın muhafazasından ilgili birim personelleri, amirlerine karşı sorumludur. (5)Müdürlükler arası havale ve kayıt işlemleri, yazı ile veya yetki verilmesi durumunda elektronik ortamda e-imza ile yapılır. (3)Yapılan işlemler ile ilgili olarak yürürlükteki mevzuat dayanak olmak üzere Hukuk İşleri Müdürlüğü ile Valilik ve diğer ilgili kurum ve kuruluşlardan görüş alınabilir. (2)Kurum dışı özel ve tüzel kişiler, Valilik, Kamu Kurum ve Kuruluşları ile diğer şahıslara gönderilen yazışmalar; Belediye Başkanının veya başkan adına yetki verdiği makamın imzası ile gönderilir. (4)-Mühendisler 657 sayılı DMK’ na tabi teknik kadroya tabi veya yürürlükteki diğer ilgili mevzuathükümlerinde belirtilen niteliklere sahip olmalıdır. (ğ) Resmi yazıları hazırlamak ve genelge esaslarına göre tanzim ederek veya ettirerek işleme koymak\. Oyun içi görevleri tamamla, ekstra ödüllerin kilidini aç. PinUpbet güncel adres!5@PinUpbethttps://PinUpcasino-tr.com/;PinUpbet\.
N)Personel görevlerini yaparken mevzuatın kendisine tanımış olduğu ve amirlerinin verdiği tüm yetkilere sahiptir. K)Herhangi bir nedenle görevlerinden ayrılan personel; korumak ve saklamakla görevli evrakı, bilgiyi kendisinden sonra göreve başlayan personele devretmek. D)Müdürlük emrindeki personele, iş dağıtımı yaparak onlara görev vermeye ve takibini yapmaya yetkilidir. L)Müdür, görevlerin yerine getirilmesini sağlamakla yükümlü olup, Başkanlık Makamı ile Başkanın görevlendirdiği Başkan Yardımcısına karşı sorumludur. I)Personelin müdürlük bünyesinde görev yerini değiştirmeye yetkilidir. H)Sorumlu olduğu tüm personelin yıllık, mazeret, hastalık, doğum ve ücretsiz vb. Izin kullanış zamanlarını planlamaya ve kullanılmasını sağlamaya yetkilidir.
Zamanda ilgili birim ve kuruluşlara gönderir ve sonuçlarını yakından izler. Birinci ve ikinci derecedeki amirleri tarafından cevaplandırıldıktan sonra müfettişe iade edilir. Saklanmak üzere rapor numarasını taşıyan bir yazıya ekli olarak ilgili yerlere tebliğ edilir. Düzeltilmesi gereken işlemler hakkında esas itibariyle dört nüsha olarak düzenlenir. (3) Teftiş defteri sadece müfettişler ve diğer denetim elemanları tarafından kullanılır. Birimin amirinin zimmetinde bulunur ve halef-selef arasında imza karşılığında devredilir. MADDE 47- (1) Teftiş ve denetime tabi olanların sorumluluk ve yükümlülükleri aşağıdaki gibidir. MADDE 43 – (1) Müfettişler mesleki yeteneklerinin artırılması amacıyla yurt içinde ve yurt dışında hizmet içi eğitime tabi tutulurlar. Uluslararası denetim kalite ve standartları çerçevesinde Kurul Müdürlüğünce belirlenir. D) Disiplin hükümleri açısından, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve ilgili mevzuat. J) 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ve bağlı mevzuatı. Başkanlık teşkilatında durumlarına uygun başka görevlere naklen atanırlar.
MADDE 10- (1) Kurul Müdürü, görev ve yetkileri çerçevesinde kendisine yardımcı olmak üzere, bir müfettişi Başkan onayı ile refakat müfettişi olarak görevlendirebilir. Ö) Bir konuya ait mevzuatın müfettiş ve müfettiş yardımcıları arasında değişik biçimlerde anlaşıldığı veya yorumlandığı hallerde, görüş ve uygulama birliğinin sağlanması için gerekli önlemleri almak. C) Gerektiğinde bizzat teftiş, denetim, inceleme ve soruşturma yapmak. Ğ) Mevzuat hükümleri uyarınca verilen diğer görevleri yerine getirmek. 10-Amirlerince kendilerine verilen görevleri eksiksiz ve özenle yapmak. Kurumda bir siber olayın yaşanmadığı veya gerçekleşmediği durumlarda Kurumsal SOME’ler, kurum içi farkındalık çalışmalarının gerçekleştirilmesi, kurumsal bilişim sistemleri sızma testlerinin yapılması/yaptırılması ve kayıtların düzenli olarak incelenmesi çalışmalarını yaparlar. Hizmetlerle ilgili yaşanan arızalarda kişiler hesabına bildirim atmak zorundadırlar. Süreç bittiğinde bildirim işi üstlenen teknik personel tarafından kapatılır. Bu tür müdahaleler sonucunda ortaya çıkabilecek arızalar, maddi hasarlar ya da Belediye sistem güvenliğinin ihlaline yol açan müdahaleler meydana gelirse Bilgi İşlem Yöneticiliği teknik ekibi tarafından tutanak altına alınır ve ilgili zarar kullanıcının sorumluluğundadır. (5) Belediye tarafından ilgili kanunda belirtilen kapsama giren internet adresleri ile Belediye sistem güvenliği açısından tehlike yaratabilecek nitelikte zararlı olduğu tespit edilen internet adreslerine erişim tüm kullanıcılar için engellenir. Kullanıcılar tarafından bu tür engellemelerin kaldırılması konusunda Bilgi İşlem Yöneticiliği’nden talepte bulunulamaz. Ö)Müdürün kendisine yüklediği görev ve yetkilerin yerinde ve zamanında kullanılmasından sorumludur.
Madde 28- 1)Bu Yönetmelik, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 18/m bendi gereği Soma Belediye Meclisinde kabul edildikten sonra 3011 Sayılı Kanunun 2.maddesi gereği mahallinde çıkan gazete veya diğer yayın yolları ile ilan edildiği tarihte yürürlüğe girer. Madde 13- -(1)Bu Yönetmelik, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 18/m bendi gereği Soma Belediye Meclisinde kabul edildikten sonra 3011 Sayılı Kanunun 2.maddesi gereği mahallinde çıkan gazete veya diğer yayın yolları ile ilan edildiği tarihte yürürlüğe girer. Madde 9- Ruhsat Denetim Müdürlüğü, Belediye Başkanınca verilen ve bu yönetmelikte tarif edilen görevler ile ilgili yasalarda belirtilen görevleri gereken özen ve çabuklukla yapmak ve yürütmekle sorumludur. Madde 8- Ruhsat Denetim Müdürlüğü, bu yönetmelikte sayılan görevleri 5393 Sayılı Belediye kanuna dayanarak Belediye Başkanınca kendisine verilen tüm görevleri kanunlar çerçevesinde yapmaya yetkilidir. MADDE 17–(1)Bu Yönetmelik, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 18/m bendi gereği Soma Belediye Meclisinde kabul edildikten sonra 3011 Sayılı Kanunun 2.maddesi gereği mahallinde çıkan gazete veya diğer yayın yolları ile ilan edildiği tarihte yürürlüğe girer. MADDE 21–(1)Bu Yönetmelik, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 18/m bendi gereği Soma Belediye Meclisinde kabul edildikten sonra 3011 Sayılı Kanunun 2.maddesi gereği mahallinde çıkan gazete veya diğer yayın yolları ile ilan edildiği tarihte yürürlüğe girer. 5.Belediye Mevzuatı ile ilgili diğer mevzuat hükümleri ve bu yönetmelikle kendisine verilen görevlerin yerine getirmesinden yetkilerinin zamanında ve gereğince kullanılmasından, Belediye Başkan Yardımcısına ve Yardımcıları ile Belediye Başkanına karşı sorumludur. MADDE–9 Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Belediye Başkanınca verilen ve bu yönetmelikte tarif edilen görevler ile ilgili yasalarda belirtilen görevleri gereken özen ve çabuklukla yapmak ve yürütmekle sorumludur.
12.Belediye kanunun 76 ve 77 maddelerinde yer alan hususlarda, kurum içi ile ilgili birim ve müdürlüklerle ortak çalışmalar yapar, etkinlikler düzenler. Belediyenin bütünsel hizmet ve sosyal belediyecilik anlayışının gelişmesine ve kurumsallaşmasına katkı verir. MADDE 8 – (1) Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, bu yönetmelikte sayılan görevleri ve 5393 sayılı Belediye Kanununa dayanarak Belediye Başkanınca kendisine verilen tüm görevleri kanunlar çerçevesinde yapmaya yetkilidir. C)Birimdeki teknik ve idari işleri mevzuat dâhilinde ve müdürlükten aldığı emirler çerçevesinde yerine getirir. Müdürlük personelini; özür, bedensel sakatlık, iş ehliyeti, mesleki beceri ve yetenek gibi nitelik ve sahip oldukları mesleki yeterlilik belgelerine liyakatlerine göre iş tanımlamasını yaparak görevlerini düzenler.
Comments are closed.